Skip to main content

Μπλόκο στο «Σίτι Γκράουντ» για την Τσέλσι

REUTERS/Carl Recine

Η Νότιγχαμ Φόρεστ υποχρέωσε σε ισοπαλία την ομάδα του Γκράχαμ Πότερ, που έμεινε κι άλλο πίσω από τις θέσεις που δίνουν έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Τσέλσι έχασε κι άλλους βαθμούς στην προσπάθειά της να αναρριχηθεί ξανά στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς ο Σερζ Οριέ έδωσε στη Νότιγχαμ Φόρεστ την ισοπαλία (1-1) απέναντι στους «Μπλε», στην ακροτελεύτια συνάντηση της 18ης αγωνιστικής.

«Φρέσκια» από την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα σε έξι αγώνες εναντίον της Μπόρνμουθ, η Τσέλσι ξεκίνησε καλά το παιχνίδι στο βροχερό «Σίτι Γκράουντ» του Νότιγχαμ, με τον Ραχίμ Στέρλνγκ να την φέρνει μπροστά στο σκορ στο 16ο λεπτό, με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα από τον Αύγουστο.

Η Φόρεστ βελτιώθηκε μετά το ημίχρονο αλλά ήταν άτυχη που δεν ισοφάρισε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς το βολέ του Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ χτύπησε στο κάτω μέρος του δοκαριού, η μπάλα αναπήδησε στη γραμμή του τέρματος και απομακρύνθηκε.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και ισοφάρισαν επάξια, καθώς ο Οριέ σημείωσε το πρώτο του γκολ για τη νέα του ομάδα στο 63ο λεπτό, με τη Νότιγχαμ να δείχνει πιο κοντά στη νίκη από εκεί και πέρα.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή, με την Τσέλσι να συνεχίζει όγδοη στη βαθμολογία, επτά βαθμούς πίσω από την τέταρτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι γηπεδούχοι παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού αλλά ανέβηκαν στη 18η θέση, ισοβαθμώντας στους 14 βαθμούς με τη Γουέστ Χαμ και ξεπερνώντας Γουλβς και Σαουθάμπτον.