Skip to main content

«Προπόνηση» στην Πάτρα με τον Απόλλωνα ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» έδειξαν σε καλό βαθμό ετοιμότητας ενόψει του ντέρμπι της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό, ανησυχούν ωστόσο για την κατάσταση του Ουόλτερς που υπέστη διάστρεμμα.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε εύκολα από την Πάτρα επικρατώντας του Απόλλωνα με 96-65, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» επ΄ ουδενί απειλήθηκαν, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής και να βλέπει έξι παίκτες του να τελειώνουν το παιχνίδι έχοντας σκοράρει διψήφιο νούμερο πόντων.

«Μελανό σημείο» για τους νικητές ήταν ο τραυματισμός του Ουόλτερς, τέσσερις ημέρες πριν το ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ, για την 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Η αρχική εκτίμηση κάνει λόγο για διάστρεμμα, αλλά ασφαλέστερα συμπεράσματα θα εξαχθούν μετά την απεικονιστική εξέταση στην οποία θα υποβληθεί ο Αμερικανός γκαρντ στην Αθήνα.

Ο Πονίτκα σημείωσε 15 πόντους (3/4 τρίποντα), ο Ουίλιαμς 14 πόντους και 6 ριμπάουντ, ο Παπαγιάννης 13 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ ο Λι είχε 12 πόντους και 5 ασίστ.

Από τον γηπεδούχο Απόλλωνα Πάτρας ξεχώρισε ο Καλχούν, ο οποίος κατέγραψε 19 πόντους κι αυτή η επίδοση συνιστά ατομικό ρεκόρ στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.

Ο Παναθηναϊκός βελτίωσε το ρεκόρ του σε 7-2 (έχει εννέα αγώνες), ενώ η αχαϊκή ομάδα μετρά τέσσερις νίκες και πέντε ήττες.