Skip to main content

Μια υπέροχη, λαμπερή βραδιά στο Χριστουγεννιάτικο Γκαλά της ΑΕΚ

Η φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, σε μια βραδιά εναρμονισμένη στο πνεύμα των ημερών.

Μέσα σε εορταστικό κλίμα και οικογενειακή ατμόσφαιρα, σε μια λαμπερή Ενωσίτικη βραδιά, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Πέμπτης (22/12) το φιλανθρωπικό Γκαλά της ΠΑΕ ΑΕΚ, στην Αίθουσα VIP Lounge της OPAP Arena.

Όπως ήταν ήδη γνωστό, τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για το συσσίτιο της Αγίας Τριάδας, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Κοινότητας Σταυροδρομίου και καλύπτει όλα τα μεσημεριανά γεύματα για τα ομογενειακά σχολεία της περιοχής του Πέραν στην Κωνσταντινούπολη: το Ζάππειο, το Ζωγράφειο και το Δημιουργικό Εργαστήρι.

Η βραδιά ήταν ξεχωριστή, η ατμόσφαιρα χαλαρή και πολύ ευχάριστη ενώ θα πρέπει να σημειωθεί η ανταπόκριση στην πρόσκληση της οικογένειας της ΑΕΚ και προσωπικά του μεγαλομετόχου της, Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς διατέθηκαν μέχρι μίας οι προσκλήσεις που είχαν κυκλοφορήσει για την εκδήλωση.

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 20:00 με το καλωσόρισμα από τον σύμβουλο Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννη Καραλή, για να ακολουθήσει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, με πρωταγωνιστές την Νίνα Λοτσάρη και τον Αντώνη Domino.

Εκτός από τους φίλους της ομάδας, μεταξύ των οποίων πολλά επίλεκτα μέλη της οικογένειας της ΑΕΚ που υποστήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, σύσσωμο παρέστη το ποδοσφαιρικό τμήμα και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, κι εκτός της παρουσίας τους στήριξαν με έμπρακτο τρόπο το σκοπό της εκδήλωσης.