Skip to main content

Λιονέλ Μέσι όπως… Ντιέγκο Μαραντόνα

REUTERS/Kai Pfaffenbach

Οπαδοί της Αργεντινής σήκωσαν στους ώμους τον Λιονέλ Μέσι, όπως είχαν κάνει και με τον Ντιέγκο Μαραντόνα στο Μουντιάλ του Μεξικό το 1986.

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων είναι εκείνη που οπαδοί της Εθνικής Αργεντινής σηκώνουν στους ώμους τον Ντιέγκο Μαραντόνα μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο Μουντιάλ του 1986 στο Μεξικό.

Ο αείμνηστος θρύλος του ποδοσφαίρου κρατά το κύπελλο και χαμογελά γεμάτος ευτυχία.

Μία παρόμοια στιγμή δημιουργήθηκε και απόψε στο Lusail του Κατάρ.

Φίλοι της «αλμπισελέστε» με πρώτο και καλύτερο τον παλαίμαχο διεθνή άσο, Κουν Αγκουέρο, σήκωσαν τον Λιονέλ Μέσι στους ώμους, ο οποίος έχει στα χέρια του το πολυπόθητο τρόπαιο!

Ανατριχίλα, σε μία από τις πιο ξεχωριστές εικόνες που μόνο ο βασιλιάς των σπορ μπορεί να δημιουργήσει.

«Μας το έδωσε ο Θεός»

Ο κορυφαίος παίκτης της σύγχρονης εποχής του ποδοσφαίρου έκανε πράξη το μεγαλύτερό του όνειρο και στις πρώτες του δηλώσεις ως πρωταθλητής, μίλησε για το προαίσθημα που είχε για την φετινή διοργάνωση.

«Ήξερα ότι ο Θεός θα μας το έδινε, είχα το προαίσθημα ότι αυτό ήταν δικό μου. Δεν μπορούμε να περιμένουμε την επιστροφή στην Αργεντινή για να δούμε πόσο τρελοί θα είναι οι πανηγυρισμοί. Αυτό το τρόπαιο το ήθελα σε όλη τη ζωή μου. Ήταν το παιδικό όνειρό μου» είπε πανευτυχής ο «Πούλγκα».

naftemporiki.gr