Skip to main content

Νίκη πρόκρισης… made in Slovenia για τον Παναθηναϊκό

(ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Με σκόρερς τους τρεις Σλοβένους του, ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον Βόλο στη Λεωφόρο και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Παναθηναϊκός ήθελε να… καθαρίσει από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου και τα κατάφερε. Το ”τριφύλλι” νίκησε 3-0 τον Βόλο στη Λεωφόρο, χάρη σε τέρματα των Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, εξασφαλίζοντας επί της ουσίας την παρουσία του στους ”8” της διοργάνωσης.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ ανώτερος, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο αλλά έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Κότνικ που κατέγραψε τέσσερις σπουδαίες επεμβάσεις. Το ”τριφύλλι” πίεζε ασφυκτικά και τελικά βρήκε την λύση στο 45+3, όταν μετά από σέντρα του Μπερνάρντ, ο Βέρμπιτς πήρε την κεφαλιά και ο Σπόραρ σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στο πλεκτό για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, το ”τριφύλλι” κατάφερε μέσα σε ένα πεντάλεπτο να φτάσει στο 3-0 και να πάρει επί της ουσίας την πρόκριση από το πρώτο ματς. Ο Τσέριν στο 55′ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και στο 59′ ο Βέρμπιτς με έναν ”κεραυνό” νίκησαν τον Κότνικ και έδωσαν χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας στον επαναληπτικό του Πανθεσσαλικού στις αρχές Ιανουαρίου.