Skip to main content

Χριστούγεννα στην «Αγιά Σοφιά» με την ΑΕΚ

Η Ένωση διοργανώνει χριστουγεννιάτικο Γκαλά φιλανθρωπικού χαρακτήρα στις 22 Δεκεμβρίου, στο VIP Lounge της «Αγιά Σοφιάς OPAP Arena».

Πολύ ιδιαίτερη είναι για την οικογένεια της ΑΕΚ η εφετινή εορταστική περίοδος, αφού θα βρει την Ένωση στο σπίτι της ύστερα από μια περίοδο 20 ετών, αφού ήταν το μακρινό 2002 όταν η Νέα Φιλαδέλφεια φιλοξένησε για τελευταία φορά τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας της.

Λίγους μήνες αργότερα το «Νίκος Γκούμας» κατεδαφίστηκε και μετά από αναμονή δεκαετιών στη θέση του αναγέρθηκε η «Αγιά Σοφιά OPAP Arena».

Ένεκα τούτου, η ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να συνδυάσει τα φετινά Χριστούγεννα με φιλανθρωπική δράση και γι΄ αυτό διοργανώνει φιλανθρωπικό Γκαλά στις 22 Δεκεμβρίου, στο VIP Lounge του νεόδμητου γηπέδου, με τα έσοδα να διατίθενται σε διάφορους οργανισμούς.

Η ανακοίνωση:

«Οι εφετινές Γιορτές είναι διαφορετικές και ξεχωριστές για την ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς για πρώτη φορά θα τις γιορτάσουμε στο νέο μας σπίτι, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε μια συμβολική κίνηση, η ομάδα μας διοργανώνει φιλανθρωπικό gala στη χριστουγεννιάτικη OPAP ARENA, στο χώρο του VIP Lounge, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00.

Με στόχο να συνδέσουμε για ακόμη μια φορά τον σύλλογο μας με τις ρίζες του, τα έσοδα θα διατεθούν στην εξασφάλιση του συσσιτίου για όλα τα Ομογενειακά Σχολεία της περιοχής του Πέραν, το Ζάππειο, το Ζωγράφειο και το Δημιουργικό Εργαστήρι στην Κωνσταντινούπολη.

Την ευθύνη για το συσσίτιο έχει αναλάβει η Κοινότητα Σταυροδρομίου και καλύπτονται καθημερινά περί τα 300 γεύματα μαθητών, εκπαιδευτικών και σχολικού προσωπικού».