Skip to main content

Ο Αλ-Κελαϊφί θέλει τον Μπέλινγκαμ στην Παρί Σεν Ζερμέν

REUTERS/Peter Cziborra

Ο Καταριανός πρόεδρος και ιδιοκτήτης της πρωταθλήτριας Γαλλίας δεν κρύβει το θαυμασμό του για τον 19χρονο Άγγλο μέσο, δηλώνοντας ευθέως πως θα απασχολήσει μεταγραφικά την ομάδα του.

Σε συνέντευξή του στο Sky News, ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί έδωσε μια… γεύση για το ποια θα μπορούσε να είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο πρόεδρος του παριζιάνικου συλλόγου, που αυτή τη στιγμή ασχολείται με τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, επαίνεσε τον Τζουντ Μπέλινγκαμ, τον 19χρονο Άγγλο μέσο που θεωρείται το νέο μεγάλο αστέρι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

«Τι παίκτης», αναφώνησε. «Ειλικρινά, η Αγγλία είναι τυχερή που τον έχει… και είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο τουρνουά. Απίστευτο! Και βλέπετε ότι αυτό είναι το πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι ήρεμος, χαλαρός και με αυτοπεποίθηση».

Ο άσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ, στην οποία εντάχθηκε στα 17 του (το 2020) για 25 εκατομμύρια ευρώ, είναι ήδη βασικός στην Εθνική ομάδα των «Τριών Λιονταριών» (20 συμμετοχές, 1 γκολ). Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου σκόραρε μία φορά και βοήθησε να επιτευχθούν άλλα δύο γκολ σε τέσσερα παιχνίδια.

Θα είναι λοιπόν σύντομα στόχος (και) της Παρί Σεν Ζερμέν; «Ναι», απάντησε ο Αλ-Κελαϊφί. «Όλοι τον θέλουν, δεν πρόκειται να το κρύψω. Αλλά σέβομαι την ομάδα του και από σεβασμό, αν θέλουμε να μιλήσουμε μαζί του, θα μιλήσουμε πρώτα με την ομάδα», πρόσθεσε ρίχνοντας… φαρμακερό βέλος στη Ρεάλ Μαδρίτης για την υπόθεση με τον Κιλιάν Μπαπέ.

Ο Τζουντ Μπέλινγκαμ έγινε, τον Νοέμβριο του 2020, σε ηλικία 17 ετών και 136 ημερών, ο τρίτος νεότερος παίκτης στην ιστορίας της Εθνικής Αγγλίας, πίσω από τον Γουέιν Ρούνεϊ και τον Τίο Γουόλκοτ.

Με συμβόλαιο μέχρι το 2025 στη Ντόρτμουντ, αυτή τη στιγμή η αξία του υπολογίζεται σε μίνιμουμ 100 εκατομμύρια ευρώ. Αλλά για τον Νάσερ Αλ-Κελαϊφί και την Παρί Σεν Ζερμέν, το ταλέντο του είναι ανεκτίμητο…

naftemporiki.gr