Skip to main content

Νίκη με Φορτούνη κι Ελ Αραμπί στην Ισπανία για Ολυμπιακό

Πολύ καλή απόδοση για τους «ερυθρόλευκους» είχε ο Φορτούνης που χρίστηκε και σκόρερ, ενώ αποχώρησε τραυματίας ο Μαρσέλο.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 την Χάντερσφιλντ, ομάδα της αγγλικής Championship, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας στην Ισπανία, όπου και προετοιμάζεται εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ παράταξε ένα ιδιαίτερο σχήμα, αφού και απουσίες έχει λόγω Μουντιάλ και παίκτες θέλει να δει, καθώς θα πρέπει να κάνει αξιολογήσεις ενόψει των αποχωρήσεων του Ιανουαρίου.

Πολύ καλή απόδοση είχε ο Φορτούνης, που μαζί με Μπιέλ και Μπακαμπού ήταν η επιθετική τριάδα που ξεκίνησε στην αναμέτρηση.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός άνοιξε μάλιστα και το σκορ στο 39΄ με δεξί σουτ, από ασίστ του Μπιέλ. Με την πάροδο του χρόνου ο Μίτσελ άλλαξε σχεδόν ολόκληρη την ενδεκάδα, ενώ στο 59΄ ο Μαρσέλο αποχώρησε τραυματίας, δίνοντας τη θέση του στον Λάιντνερ.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ελ Αραμπί στο 72ο λεπτό, όταν μετά την πάσα του Βρουσάι έγραψε το τελικό 2-0 σουτάροντας με το αριστερό.