Skip to main content

Ρονάλντο: Είμαι περήφανος για το ρεκόρ

REUTERS/Fabrizio Bensch

Ο Πορτογάλος σοὐπερ σταρ έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που καταφέρνει να σκοράρει σε πέντε διαφορετικά Παγκόσμια Κύπελλα.

Ο ποδοσφαιρικός μύθος του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σταματά να μεγαλώνει, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να σκοράρει στη νίκη επί της Γκάνας με 3-2 και να γίνεται ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει γκολ σε πέντε διαφορετικά Παγκόσμια Κύπελλα.

Ο CR7 εξέφρασε την ικανοποίησή του ενώ παράλληλα έκλεισε μια για πάντα το κεφάλαιο της παρουσίας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ήταν μια όμορφη στιγμή, το πέμπτο μου Παγκόσμιο Κύπελλο. Κερδίσαμε, ξεκινήσαμε με το δεξί. Πολύ σημαντική νίκη. Ξέραμε ότι το πρώτο ματς θα ήταν κρίσιμο, αλλά ταυτόχρονα πέτυχα κι ένα παγκόσμιο ρεκόρ, έγινα ο πρώτος παίκτης που σκοράρει σε πέντε Παγκόσμια Κύπελλα. Είμαι περήφανος», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το πιο σημαντικό ήταν ότι νικήσαμε. Ήταν μια εβδομάδα που τελείωσε αυτό το κεφάλαιο (σ.σ. με τη Γιουνάιτεντ). Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε. Ξεκινήσαμε ιδανικά, νικήσαμε. Βοήθησα την ομάδα μου. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία».

naftemporiki.gr