Skip to main content

Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε τον Κώστα Βουτσά

Ο Κώστας Βουτσάς, που έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, ήταν από τους πλέον επιφανείς φίλους της ΑΕΚ, από μικρή ηλικία.

Μάλιστα, ο Βουτσάς σύνδεσε το όνομά του με το σύλλογο και τη σύγχρονη ιστορία του ως πρωταγωνιστής στο βίντεο της παρουσίασης του νέου γηπέδου, το Νοέμβριο του 2013.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν πρόλαβε να δει την «Αγιά Σοφιά» περατωμένη, όμως θα έχει πάντα μια θέση σε αυτήν, όπως αναφέρει ο αποχαιρετισμός της Ένωσης.

«Για ολόκληρη την Ελλάδα, για όλους τους Ελληνες το όνομα του Κώστα Βουτσά θα είναι πάντα ταυτισμένο με το γέλιο, το κέφι και τη χαρά. Για την οικογένεια της ΑΕΚ η σημερινή ημέρα θα αποτελεί για πάντα ημέρα βαθύτατου πένθους και απέραντης θλίψης!

Εφυγε από τη ζωή ένας τεράστιος ηθοποιός, ένας μεγάλος ΑΕΚτζής, εκείνος που πρώτος απ’ όλους μας ξενάγησε στο νέο μας γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια! Εκείνος που πρώτος έσφιξε τη γροθιά του και μας ένωσε μπροστά στο μεγάλο μας όνειρο!

Κώστα Βουτσά, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Θα ζεις για πάντα στην ψυχή και στην καρδιά μας! Θα υπάρχει για σένα η θέση σου στην “Αγιά Σοφιά”! Θα είσαι για πάντα ΑΘΑΝΑΤΟΣ στη μνήμη μας!

Η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τα θερμά της συλληπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του κορυφαίου Έλληνα ηθοποιού!», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.