Skip to main content

Κρισάντους: «Μας δίνει κίνητρο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Θέμα χρόνου είναι να πετύχει το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ ο Μακόλεϊ Κρισάντους, όπως τόνισε στην πρώτη του συνέντευξη από την ημέρα της μεταγραφής του στην Ένωση.

Ο Νιγηριανός επιθετικός μίλησε στην ιστοσελίδα των «κιτρινόμαυρων» κι αναφέρθηκε στη ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τις πρώτες του εντυπώσεις στην Ελλάδα.

«Μου λείπει να πετύχω ένα γκολ. Αλλά ξέρω ότι είναι θέμα χρόνου να έρθει το πρώτο. Κι όταν έρθει το πρώτο, θα έρθουν κι άλλα. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Αλλά προς το παρόν προέχει να συνεχίσω την προσπάθεια και μακάρι να πάνε όλα καλά», επισήμανε ο Αφρικανός παίκτης και συνέχισε:

«Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό μας δίνει μεγάλο κίνητρο. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα αλλά και για τον κόσμο. Αυτό λοιπόν που με ενδιαφέρει πρώτα, είναι να νικήσουμε. Η προσωπική μου επιτυχία έρχεται μετά.»

Όσον αφορά το όνειρό του: «Αυτή τη στιγμή είναι να βοηθήσω την ΑΕΚ να φτάσει πετύχει τον στόχο της. Αυτό που είναι σημαντικό για μένα, είναι σημαντικό και για την ομάδα. Αυτή τη στιγμή, αυτό είναι το όνειρό μου. Είναι δύσκολο να μιλήσω για το μέλλον.»