Skip to main content

ΑΕΚ: Βαρύ το κλίμα για Μοράις

Η νέα «γκέλα» της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με τον Παναιτωλικό βάρυνε ακόμη περισσότερο το κλίμα για τον Ζοζέ Μοράις.

Ακούγοντας κάποιος ή, διαβάζοντας τα όσα ειπώνονταν το τελευταίο διάστημα για τον Πορτογάλο τεχνικό το μόνο που δεν θα σκεφτόταν ήταν μπορεί άμεσα να απομακρυνθεί από τον πάγκο της Ένωσης. Κι, όμως, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά ή, έγιναν, μετά το 0-0 με την ομάδα του Αγρινίου, αποτέλεσμα που ουσιαστικά εξαφάνισε και τις τελευταίες ελπίδες που υπήρχαν στο στρατόπεδο της ΑΕΚ για να μείνει μέχρι τέλους στη μάχη του τίτλου.

Η διοίκηση, σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές, βρίσκεται από χθες κιόλας σε αναζήτηση προπονητή. Ο Ζοζέ Μοράις φέρεται να διανύει τις τελευταίες ώρες του στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και το πιθανότερο είναι πως θα έχει την ίδια τύχη με τον Τιμούρ Κετσπάγια και μέσα στη σεζόν η ΑΕΚ θα αλλάξει για τρίτη φορά προπονητή.

                   Με Βράνιες στην Τρίπολη

Ντεμπούτο εναντίον του Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να κάνει το Σάββατο ο Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός συμπεριλήφθηκε από τον Ζοζέ Μοράις στην αποστολή, ενώ έμειναν εκτός ο ανέτοιμος Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο τιμωρημένος Χρήστος Αραβίδης.

Η 20άδα που επέλεξε ο Πορτογάλος προπονητής για το εκτός έδρας ματς με τους Αρκάδες απαρτίζεται από τους: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Βράνιες, Ντίας, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα.