Skip to main content

ΑΕΚ: Μετά τον Καρέρα, «τέλος» και ο Ίβιτς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, μετά την ισοπαλία με τον Βόλο το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (21/12).

Μία ημέρα μετά η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Μάσιμο Καρέρα από τον πάγκο, ενώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης δε σταμάτησε εκεί, καθώς όπως φαίνεται είναι αποφασισμένος να προβεί σε πολλές εκκαθαρίσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Την Τετάρτη το απόγευμα (23/12), λοιπόν, επήλθε «διαζύγιο» και με τον Ίλια Ίβιτς, ενώ την θέση του στο πόστο του τεχνικού διευθυντή αναμένεται να πάρει ο άλλοτε παίκτης της ομάδας Παναγιώτης Κονέ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και ξεκίνησε αμέσως συζητήσεις με ολα τα κορυφαία στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μετά τη σύσκεψη που έγινε παρουσία του ισχυρού άνδρα της Ένωσης κι αφού τέθηκαν επί τάπητος όλα τα τα θέματα που αφορούν το τμήμα, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας και με τον Ίλια Ίβιτς

Η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον έως σήμερα τεχνικό της διευθυντή, Ίλια Ιβιτς. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας».