Skip to main content

AEK: «Ξένο σώμα» ο Παουλίνιο, δυσαρέσκεια για Ολιβέιρα

Θέμα χρόνου είναι να αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ ο Παουλίνιο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και με τον Ολιβέιρα.

Η απομάκρυνση του Μάσιμο Καρέρα δεν θα είναι η μοναδική στ’ αποδυτήρια της Ένωσης, καθώς ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος να σταματήσει και η συνεργασια με κάποιους παίκτες που δεν έχουν προσφέρει τ’ αναμενόμενα.

Ένας από αυτούς είναι ο Παουλίνιο. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου φέρεται να ζήτησε ο ίδιος την έναρξη των διαπραγματεύσεων με την πλευρά του παίκτη ούτως ώστε να αποτελέσει άμεσα παρελθόν.

Οι εμφανίσεις του Παουλίνιο, κατά γενική ομολογία, είναι οι περισσότερες κάτω του μετρίου οπότε θα αποχωρήσει άμεσα από το ρόστερ της ΑΕΚ.

Δεν είναι βέβαιο ότι αμέσως μετά η ΑΕΚ θα αναζητησει τον αντικαταστάτη του Παουλίνιο, καθώς θα αξιολογηθούν από το νέο προπονητή οι περιπτώσεις των Βασιλαντωνόπουλου και Μπακάκη.

Προβληματισμός υπάρχει και με την εικόνα του Ολιβέιρα και είναι αρκετά πιθανό να μην του κατατεθεί προσφορά για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δεν θα πρέπει να αποτελέσει καμία έκπληξη να λυθεί από τώρα η συνεργασία του με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.