Skip to main content

«Τελειώνει» από την ΑΕΚ ο Καρέρα – Στο… τραπέζι τα ονόματα των Πογέτ και Χιμένεθ

Το νέο της προπονητή αναζητεί η διοίκηση της ΑΕΚ καθώς μετά το χθεσινοβραδινό (21/12) ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Βόλο (2-2) ο Μάσιμο Καρέρα δεν θα συνεχίσει άλλο στον πάγκο της Ένωσης.

Αυτό που θέλουν οι άνθρωποι της αθηναϊκής ομάδας είναι να επιλέξουν έναν τεχνικό που δεν θα χρειαστεί καθόλου χρόνο προσαρμογής και με το σκεπτικό αυτό στο… τραπέζι βρίσκονται δύο ονόματα, των Γκουστάβο Πογέτ και Μανόλο Χιμένεθ,

Επαφές έχουν ήδη γίνει και με τους δύο τεχνικούς. Ο Πογέτ έχει συνεργαστεί με την ΑΕΚ τη σεζόν 2015/2016, αντικαθιστώντας τον Τιμούρ Κετσμπάγια, ενώ ο Ισπανός γνωρίζει πρόσωποα και πράγματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά τις τρεις προηγούμενες θητείες στην ομάδα. Αμφότεροι δείχνουν «ζεστοί» για να συνεργαστούν ξανά με την Ένωση, οπότε η απόφαση είναι αποκλειστικά θέμα του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το αν θα υπάρξουν εξελίξεις εντός της ημέρας κι αν θα λυθεί άμεσα η συνεργασία με τον Καρέρα αυτό θα το κρίνει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ΅. Θεωρείται πάντως απίθανο το σενάριο να υπάρξει νέα στήριξη προς το πρόσωπο του Ιταλού προπονητή, όπως έγινε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Εκτός κι αν ο Μελισσανίδης κάνει τη μεγάλη έκπληξη…

Ακούστηκε και το όνομα του Βλάνταν Ίβιτς, αλλά όπως έχουν ξεκαθαρίσει από χθες οι «κιτρινόμαυροι» θέμα συνεργασίας μαζί του δεν υφίσταται.