Skip to main content

Πογέτ: Ο Λεβαδειακός δεν είχε ποτέ ένα τόσο όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο

Ψύχραιμος αλλά και προβληματισμένος από τα λάθη των παικτών του, στα οποία άλλωστε απέδωσε την κύρια ευθύνη για την ήττα από τον Λεβαδειακό, εμφανίστηκε ο Γκουστάβο Πογέτ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πάντως ότι δεν θέλει να πάρει αποφάσεις εν θερμώ, απέδωσε τον τίτλο του MVP στον Τσιντώτα για τις σωτήριες αποκρούσεις του, ενώ όταν ρωτήθηκε για το θέμα του Τζανετόπουλου, που έμεινε πάλι εκτός αποστολής, είπε πως είναι λάθος η άποψη ότι ο παίκτης δεν υπολογίζεται. 

«Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε. Είδα την ομάδα μου να είναι ανήσυχη και βιαζόμασταν πολύ για να κερδίσουμε. Θέλαμε να σκοράρουμε από οποιοδήποτε σημείο, σουτάραμε από παντού… Πάντως έτσι όπως πήγαινε το ματς, φαινόταν ότι ήμασταν πιο κοντά να πετύχουμε δεύτερο γκολ, παρά να δεχτούμε» δήλωσε ο Ουρουγουανός.

«Δυστυχώς κάναμε δύο λάθη και στο σημερινό ποδόσφαιρο αυτά τα λάθη κοστίζουν και δεν πρέπει να γίνονται. Μετά πιέσαμε αλλά χωρίς οργάνωση. Τα δύο γκολ που δεχτήκαμε όμως έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Πιστεύω ότι ο Λεβαδειακός στην ιστορία του δεν είχε ποτέ ένα τόσο όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο σαν αυτό που του κάναμε εμείς σήμερα» πρόσθεσε. 

«Ο αριθμός των φάσεων που δημιουργήσαμε ήταν μεγάλος και ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού ήταν ο MVP του ματς. Είναι αλήθεια πως τα δύο γκολ που δεχτήκαμε ήρθαν από αυτές τις δύο θέσεις, όμως θέλω να το δω πιο ψύχραιμα, να δω το βίντεο και να μην πάρω κάποια μέτρα άμεσα» συμπλήρωσε ο Πογέτ. 

Κληθείς να δώσει διευκρινίσεις για «τα μέτρα» που ανέφερε, εξήγησε πως «όταν εννοώ ότι θα πάρω μέτρα εννοώ να έχω μια τελική απόφαση για την απόδοση ενός παίκτη. Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία κριτικής».

Όσο για τον παραγκωνισμό του Τζανετόπουλου; «Ποιος έχει πει ότι δεν υπολογίζω τον Τζανετόπουλο; Ίσως γνωρίζετε περισσότερα από εμένα. Είμαι ικανοποιημένος, δεν σημαίνει κάτι το ένα λάθος» απάντησε.