Skip to main content

Τα βρήκαν σε όλα ΑΕΚ-Κρίστισιτς

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Νέναντ Κρίστισιτς, καθώς η συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον παίκτη είναι οριστική.

Ο Σέρβος άσος είπε το «ναι» στην πρόταση που κατέθεσαν οι «κιτρινόμαυροι» για να φορέσει την φανέλα της Ένωσης από το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο, οι άνθωποι της ΠΑΕ θα προσπαθήσουν να τον φέρουν άμεσα στην Αθήνα προσφέροντας περίπου 500.000 ευρώ στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Το συμβόλαιο του Κρίστισιτς με τον Ερυθρό Αστέρα ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο, οπότε από την 1η Ιανουαρίου έχει δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα εκείνος επιθυμεί.

Ο ποδοσφαιριστής αποδέχτηκε την πρόταση της ΑΕΚ για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με αποδοχές που θα αγγίζουν τις 600, 650 και 750 χιλιάδες ευρώ για τον πρώτο, τον δεύτερο και τον τρίτο χρόνο αντίστοιχα.

Για να ενταχθεί άμεσα ο παίκτης στο δυναμικό των πρωταθλητών θα πρέπει να συναινέσει  και η ομάδα του Βελιγραδίου. Οι «πλάβι» φέρονται να αξιώνουν ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ για να τον παραχωρήσουν από τώρα, ενώ περί τις 300.000 ευρώ υπολογίζονται οι απολαβές του ίδιου του Κρίστισιτς.