Skip to main content

Στα 25 εκ. ευρώ η Α.Μ.Κ. της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ»

Η σημερινή συνεδρίαση της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ» ενέκρινε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά 25.000.000 ευρώ, προκειμένου να μετοχοποιηθούν χρήματα που έχουν ήδη μπει στο γήπεδο από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο «ισχυρός άνδρας» της Ένωσης μέχρι σήμερα είναι και ο βασικός χρηματοδότης του έργου, στο οποίο «συμπαίκτες» έχει και τους Πέτρο Παππά, Γιάννη Σαραντίτη, Πόλυ Χατζηιωάννου.

Πρόκειται για τα μέλη της ομάδας G20 που σχηματίστηκε τον περασμένο Απρίλιο και στην οποία μετέχουν επιχειρηματίες και υποψήφιοι υποστηρικτές του έργου, οι οποίοι θα έχουν προνόμια στο νέο γήπεδο, όμως η συνεισφορά τους θα είναι μη κερδοσκοπική.

Η αύξηση θα καλυφθεί σε ποσοστό άνω του 80% από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ θα μπουν και τα χρήματα που έχουν συνεισφέρει για το μεγάλο έργο, μέτοχοι της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ» και άλλα μέλη της G20.

Στο μέλλον θα υπάρξουν και έσοδα από την ονοματοδοσία, ενώ τα χρήματα της Περιφέρειας θα διατεθούν ως συνεισφορά υπέρ του σωματείου, αφού το γήπεδο θα ανήκει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ.