Skip to main content

ΑΕΚ: Πρόστιμο 12.000 ευρώ στον Βάργκας

Δεν πέρασε χωρίς συνέπειες για τον Ρόναλντ Βάργκας η αποβολή του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, που βρήκε την ΑΕΚ να χάνει (0-1) στο ΟΑΚΑ από τους Αρκάδες. 

Ο διεθνής με την Εθνική Βενεζουέλας μεσοεπιθετικός, που έχει τιμωρηθεί από τη Σούπερ Λίγκα με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών ημερών, απολογήθηκε σήμερα ενώπιον του Ντούσαν Μπάγεβιτς και η απόφαση της διοίκησης ήταν να του επιβάλει πρόστιμο 12.000 ευρώ. 

Ο Βάργκας έδειξε μεταμέλεια, αποδέχτηκε το πρόστιμο και έδωσε υπόσχεση στους ανθρώπους της Ένωσης ότι δεν θα επαναλάβει ανάλογη για την ΑΕΚ συμπεριφορά. 

«Το ζητούμενο δεν είναι το πρόστιμο που μου επιβλήθηκε, αλλά η ζημιά που προκάλεσα στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου και κυρίως η πίκρα στους φιλάθλους μας από την αποβολή μου» ανέφερε η δήλωση του ποδοσφαιριστή.

«Η απολογία μου και η ειλικρινής μεταμέλειά μου απευθύνεται σε όλο το κλαμπ, όπως και η υπόσχεσή μου για αποφυγή τέτοιων λαθών στο μέλλον ταυτόχρονα με την επιστροφή μου στην κοινή προσπάθεια της ομάδας για την εκπλήρωση των στόχων της» πρόσθεσε ο Βάργκας.