Skip to main content

Η ΑΕΚ καταδικάζει τη βία

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδίκασε επισήμως την επίθεση στην οικία και το αυτοκίνητο ενός από τους 17 κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας που προσέφυγαν στο ΣτΕ κατά της ανέγερσης γηπέδου της Ένωσης στην περιοχή.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι η ΠΑΕ είναι αντίθετη σε κάθε μορφή βίας και πως ανάλογες πρακτικές δεν έχουν θέση στην ιστορία της ομάδας, ενώ ταυτόχρονα επισημαίνεται πως τα προβλήματα θα ξεπεραστούν και η ιστορική ομάδα θα αποκτήσει το γήπεδό της.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο τις απειλές και τη φθορά της περιουσίας σε βάρος του κ. Γιάννη Ζαμπετάκη που κατέφυγε στο ΣτΕ κατά της ανέγερσης του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους πρακτικές δεν έχουν θέση στην ιστορία και την κουλτούρα του μεγάλου Συλλόγου που εκπροσωπούμε.

Έχουμε μάθει στα δύσκολα και διαβεβαιώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι προσπαθούμε τα όποια εμπόδια εμφανίζονται από διαφόρους καθημερινά, να τα ξεπερνάμε για να εκπληρώσουμε το μεγάλο όνειρο όλων μας. Με ψυχραιμία, με σοβαρότητα και μεγάλη ευθύνη.

Είμαστε κατά της χρήσης οποιασδήποτε μορφής βίας αφού τέτοιες πρακτικές δε βοηθούν σε τίποτα, δε λύνουν τo πρόβλημα αλλά και ζημιώνουν το όνομα της ΑΕΚ».