Skip to main content

Ο δήμος Ν. Φιλαδέλφειας διαψεύδει την ”Δικέφαλος Α.Ε.”

Σε διάψευση των ισχυρισμών της ”Δικέφαλος Α.Ε.” και του εγγράφου που είχε εμφανίσει η εταιρεία ”Dimand” την περασμένη Παρασκευή προχώρησε με σημερινή ανακοίνωση ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Όπως επισημαίνεται σε αυτή, μέχρι τώρα δεν έχει κατατεθεί στο δήμο κανένα από τα απαιτούμενα έγγραφα για την υψομετρική μελέτη, που είναι απαραίτητη για να εκδοθεί η οικοδομική άδεια για το νέο γήπεδο της Ένωσης και να ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ανακοίνωση:

«Την Παρασκευή δόθηκε στη δημοσιότητα από την εταιρία DIMAND ΑΕ ένα έγγραφο, το οποίο υποτίθεται ότι ”διαψεύδει” το Δήμαρχο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Άρη Βασιλόπουλο και τους ισχυρισμούς του ότι η εταιρία Δικέφαλος ΑΕ δεν έχει καταθέσει ακόμη τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την έγκριση της υψομετρικής μελέτης.

Η πραγματικότητα είναι ότι ένα μήνα μετά από την απάντηση των Τεχνικών Υπηρεσιών στην αίτηση της Δικέφαλος ΑΕ, κανένα από τα απαιτούμενα έγγραφα δεν έχουν κατατεθεί στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, όπως επισημαίνεται και στο υπ. αρ. πρωτ.20821/2014 έγγραφο των Τεχνικών Υπηρεσιών».