Skip to main content

ΑΕΚ: Προς «διαζύγιο» με Λέσκοτ

Δύσκολο αν όχι απίθανο φαντάζει το ενδεχόμενο παραμονής του Τζόλεον Λέσκοτ στην ΑΕΚ.

Πολύ σύντομο αποδεικνύεται το πέρασμα του έμπειρου Βρετανού αμυντικού από την Ένωση, καθώς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα συνεχιστεί. Τόσο η ομάδα, αλλά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν δείχνουν κανένα σημάδι για το αντίθετο, μετά τις τελευταίες επαφές που είχαν και θεωρείται θέμα χρόνου να οριστικοποιηθεί το μεταξύ τους «διαζύγιο».

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εκτιμούν ότι οι τάσεις φυγής του Λέσκοτ διέρρευσαν στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης από τον ίδιο τον παίκτη, γεγονός που όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητο, αλλά εξόργισε τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους συνεργάτες του. Οι διοικούντες επίσης θεωρούν πως όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας δεν ήταν καθόλου τυχαία (χρονικά), καθώς σήμερα ήταν προγραμματισμένη η άφιξη του μάνατζερ του παίκτη.

Η συμπεριφορά αυτή για τους «κιτρινόμαυρους» κρίθηκε απαράδεκτη και όπως ισχυρίζονται δεν είχε καμία σχέση με τον προβληματισμό που φέρεται να είχε ο παίκτης μετά τον τραυματισμό του και ως προς την πορεία της αποθεραπείας του. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν φαίνεται να υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα στο να συνεχιστεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές, εκτός κι αν αλλάξουν δραματικά τα πράγματα στη διάρκεια των διαδοχικών επαφών που γίνονται με τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του.