Skip to main content

Χωρίς Τσιγκρίνσκι, Χριστοδουλόπουλο στο ντέρμπι η ΑΕΚ

Προβλήματα από το… πουθενά για την ΑΕΚ, η οποία θα παραταχθεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό χωρίς δύο βασικούς ποδοσφαιριστές της.

Ο λόγος για τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που τραυματίστηκαν στο προχθεσινό οικογενειακό διπλό της προπόνησης και χάνουν το παιχνίδι με τους «πράσινους».

Ο Χριστοδουλόπουλος έχει υποστεί θλάση β΄ βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο, για δεύτερη φορά φέτος καθώς είχε προηγηθεί η θλάση στον αριστερό δικέφαλο τον Σεπτέμβριο, που τον άφησε εκτός για περίπου δύο εβδομάδες.

Από την πλευρά του, ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός υπέστη επίσης θλάση στον δεξιό τετρακέφαλο αλλά ηπιότερης μορφής (α΄ βαθμού), κι αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψει νωρίτερα από τον συμπαίκτη του.

Εκτός του ντέρμπι, οι δύο παίκτες θα απουσιάσουν επίσης από την εντός έδρας συνάντηση με τον Πλατανιά στις 26 Νοεμβρίου και κατά πάσα πιθανότητα και το παιχνίδι στην Κέρκυρα, στις 3 Δεκεμβρίου, αφού ο Χριστοδουλόπουλος θα μείνει εκτός για τουλάχιστον ένα μήνα και ο Τσιγκρίνσκι περίπου τρεις εβδομάδες.