Skip to main content

ΑΕΚ: Έπιασε αμέσως δουλειά ο Πογέτ

Ούτε λεπτό δεν αφήνει ανεκμετάλλευτο ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος σήμερα το πρωί έκανε την πρώτη του προπόνηση με την φόρμα της ΑΕΚ.

Ο νέος τεχνικός της Ένωσης βρέθηκε από νωρίς το πρωί στις εγκαταστάσεις της ομάδας στα Σπάτα, με τους δύο συνεργάτες του,  τον Αργεντινό Μαουρίτσιο Ταρίκο και τον Άγγλο Τσάρλι Οτγουεϊ κι έπιασαν αμέσως δουλειά.

Αφού κατατοπίστηκε από τον Στέλιο Μανωλά για κάποια θέματα που αφορούν τα αποδυτήρια κι εν συνεχεία παρουσιάστηκε στους παίκτες από τον Ντούδαν Μπάγεβιτς, ο νέος προπονητής της ΑΕΚ γύμνασε τους παίκτες και αύριο θα κάνει την τελευταία προπόνηση πριν το μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Από χθες το βράδυ οι άνθρωποι της ΑΕΚ τρέχουν για να προλάβουν τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, μετά την επιθυμία που εξέφρασε ο Πογέτ να καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι της Κυριακής. Τα έγγραφα όλα έχουν συγκεντρωθεί στην ΠΑΕ και απομένει η υπογραφή του συμβολαίου και η προώθησή του στην ΕΠΟ για να κλείσουν τα τυπικά και ο νέος προπονητής της ΑΕΚ να κάνει ντεμπούτο μεθαύριο, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.