Skip to main content

Ήττα της ΑΕΚ στο Βόλο σε φιλικό με 4-3

Την ήττα με 4-3 από τον Βόλο γνώρισε η ΑΕΚ σε φιλικό ματς που οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα με τις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων.

Παρότι είχε σε πολύ καλή μέρα τους Αμραμπάτ (δύο ασίστ) και Τάνκοβιτς (δύο γκολ) ή Ένωση δεν κατάφερε να βρει τρόπο να σταματήσει τους παίκτες του Αμπασκάλ στην αντεπίθεση.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς παρέταξε την ΑΕΚ με σχηματισμό 4-3-3, με τον Αμραμπατ στα δεξιά και τον Τάνκοβιτς αριστερά ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Αραούχο.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα αλλά δεν μετέτρεψαν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στο 36′ η ομάδα της Μαγνησίας άνοιξε το σκορ με εύστοχο πέναλτι του Μπαριέντος μετά από ανατροπή του Ρεγκατίν από τον Σάκχοβ. Το ημίχρονο έκλεισε με δύο καλές στιγμές σε σουτ τον Αραούχο και Άμραμπατ τα οποία έφυγαν πάνω από την εστία του Κλέιμαν.

Η είσοδος του Μάνταλου αντί του Σάκχοβ στο ξεκίνημα της επανάληψης έκανε την ΑΕΚ περισσότερο δημιουργική, παρ΄ όλα αυτά οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 στο 49′, μετά από μία γρήγορη αντεπίθεση και σκόρερ τον Φερνάντες.

Η απάντηση της Ένωσης ήρθε στο 53′ όταν ο Άμραμπατ έκανε τη σέντρα και ο Τάνκοβιτς με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Η «προβληματική» εικόνα των «κιτρινόμαυρων» στην άμυνα συνεχίστηκε και το 3-1 δεν άργησε να έρθει.

Στο 60′ όταν ο Φερνάντες με σουτ μέσα από την περιοχή, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε και πάλι… αέρα γκολ στους Βολιώτες.

Η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει ξανά το σκορ στο 75′ όταν ο Τάνκοβιτς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Κλέιμαν. Ο Σουηδός ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-2. 

Στο 84′ ο Βόλος κέρδισε και νέο πέναλτι με τον Πουρίτα να ανατρέπεται από τον Ραντόνια. Ο Ρεγκατίν ανέλαβε την εσχάτη των ποινών και διαμόρφωσε το 4-2. Η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε δύο λεπτά αργότερα όταν στο 86′ ο Άμραμπατ έκανε το κόρνερ με τον Ανσαριφάρντ να πιάνει την κεφαλιά για το 4-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΒΟΛΟΣ (Γκιγέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Ρομέρο, Πουρίτα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατίν, Ροσέρο, Μπαρτόλο, Φερνάντες

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Μιτάι (81′ Ραντόνια), Τζαβέλλας, Βράνιες (63′ Μήτογλου), Μισελέν, Λε Ταλέκ, Σάκχοφ (46′ Μάνταλος), Σιμάνσκι, Άμραμπατ, Τάνκοβιτς, Αραούχο (61′ Ανσαριφάρντ)