Skip to main content

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Νταντσένκο

Στο τέλος του φαίνεται να φτάνει το… σίριαλ Νταντσένκο, που πέρασε από «χίλια κύματα». Ο Ουκρανός ακραίος (δεξιός) αμυντικός βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ, κι αφού περάσει από εξετάσεις θα υπογράψει.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη, αλλά το πιθανότερο είναι να έρθει δανεικός από τη Ρούμπιν Καζάν ως το καλοκαίρι, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς αν συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό αγώνων.

Ο 26χρονος Νταντσένκο φόρεσε φέτος, πάντα δανεικός, τη φανέλα της επίσης ρωσικής Ούφα. Ο τελευταίος αγώνας του ήταν στις 17 Δεκεμβρίου, αφού ύστερα το πρωτάθλημα στη Ρωσία έκανε τη χειμερινή διακοπή του.

Το επίπεδο ετοιμότητάς του είναι άγνωστο, όμως αν ληφθεί υπόψη ότι το πρωτάθλημα στη Ρωσία ξεκινάει στις 26 Φεβρουαρίου, σημαίνει πως η προετοιμασία της Ούφα βρισκόταν στο ξεκίνημά της, άρα ο Νταντσένκο δεν έχει ανεβάσει ρυθμούς.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα, η ΑΕΚ προσπαθεί για έναν τερματοφύλακα και το όνομα που ακούγεται είναι εκείνο του Ολλανδού Μίκαελ Φέριπς, ο οποίος ανήκει στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά είναι «ανενεργός» τα τελευταία δύο χρόνια.