Skip to main content

Μπάγεβιτς: Ξένος ο προπονητής της ΑΕΚ

Αλλοδαπός θα είναι ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, όπως διευκρίνισε με σημερινές δηλώσεις του ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ντούσαν Μπάγεβιτς.

«Ο προπονητής θα είναι ξένος. Δεν θέλω να λέμε ονόματα. Θα είναι σοβαρός, δυνατός, όσο γίνεται πιο καλός, που γνωρίζει την ΑΕΚ και τον πιστεύουμε όλοι. Πρέπει να κάνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πότε θα το καταφέρουμε, θα δούμε».

Σε μια πρώτη ανάγνωση, αλλά χωρίς πάντως να δοθούν διευκρινίσεις από τον “Ντούσκο”, η σκέψη πήγε στον Μανόλο Χιμένεθ που έχει προϋπηρεσία στην Ένωση και το όνομά του ακούστηκε πρώτο απ΄ όλα χθες, μετά το διαζύγιο με τον Τραϊανό Δέλλα, τον οποίο ο Μπάγεβιτς αποχαιρέτησε.

«Ο Δέλλας βοήθησε πάρα πολύ την ΑΕΚ ως παίκτης και προπονητής. Αυτές οι στιγμές δεν είναι ευχάριστες, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Κοιτάμε μπροστά για να δούμε την ΑΕΚ εκεί που αξίζει και είναι η θέση της. Δεν υπήρχαν ιδιαίτερες διαφωνίες μαζί του. Όταν συνεργάζεσαι με κάποιον πρέπει να έχεις διαφωνίες, όμως η συνεργασία μας ήταν καλή» είπε.

Εν τω μεταξύ, ο “Κολοσσός” προπόνησε σήμερα για τελευταία φορά τους “κιτρινόμαυρους”, τους οποίους στη συνέχεια αποχαιρέτησε έναν προς ένα, με μοναδικό απόντα τον Τζεμπούρ, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Αποχωρώντας από τις εγκαταστάσεις της ομάδας στα Σπάτα μαζί με τον συνεργάτη του, Βασίλη Μπορμπόκη, ο Δέλλας ήταν φορτισμένος και δεν είχε όρεξη για δηλώσεις, λέγοντας απλώς «παιδιά να ηρεμήσουμε λίγο, να περάσουν οι μέρες και θα τα πούμε».