Skip to main content

Ρόδος: Στον εισαγγελέα ο 84χρονος συλληφθείς για ασελγείς πράξεις σε 7χρονη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / INTIME NEWS / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Από τη Γαλλία ο ηλικιωμένος και το κορίτσι

Ενώπιον του εισαγγελέα Ρόδου οδηγείται την Κυριακή ο 84χρονος Γάλλος που συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε βάρος 7χρονης, επίσης από τη Γαλλία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε από τον πατέρα του κοριτσιού στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Όπως είπε το κορίτσι, όταν μπήκε στο δωμάτιο, ο 84χρονος την ανάγκασε να βγάλει τα ρούχα της και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της.

Τη σκηνή φέρεται να είδε ο αδελφός της μικρής, ο οποίος του ζήτησε να αποχωρήσει και στη συνέχεια ειδοποίησε τον πατέρα του.

Η Αστυνομία προχώρησε άμεσα σε ιατροδικαστική εξέταση του κοριτσιού και λήψη καταθέσεων από μάρτυρες.

Ο συλληφθείς ισχυρίζεται ότι πάσχει από άνοια, ενώ οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.