Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη την Κυριακή η Γεωργία Μπίκα η οποία συνελήφθη γιατί κατά τον έλεγχο των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.
Ειδικότερα, η 27χρονη φέρεται να οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Δελφών στη Θεσσαλονίκη όταν στις 20:39 συγκρούστηκε με δίκυκλο κι έπειτα προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα.
Από το αλκοτέστ προέκυψε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η μέτρηση από το πρώτο αλκοτέστ, (με τη μέθοδο του εκπνεόμενου αέρα), έδειξε 1,14 mg/lt ενώ η μέτρηση από το δεύτερο τεστ 0,70 mg/lt.
Η 27χρονη συνελήφθη και σήμερα το πρωί οδηγείται στον εισαγγελέα για να απολογηθεί.
Ο δικηγόρος Δημήτρης Ραπτοπουλος, που έχει εκπροσωπήσει την 27χρονη σε άλλη υπόθεση, μίλησε στην τηλεόραση του Alpha επιβεβαιώνοντας την είδηση. Όπως είπε, μίλησε με την Γεωργία Μπίκα η οποία αναγνωρίζει ότι έχει κάνει λάθος. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι το τροχαίο ήταν μικρής έκτασης και χωρίς τραυματισμούς.
Υπενθυμίζεται ότι η Γεωργία Μπίκα είχε καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου πάρτι σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης το 2022, υπόθεση η οποία οδηγήθηκε στο αρχείο.