Skip to main content

Φωτιά σε χώρο του Γενικού Κρατικού Νίκαιας

(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Το νοσοκομείο έχει εφημερία μέχρι τις 8 το πρωί του Σαββάτου

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής σε χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας, στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά και Φαναριωτών, η οποία όμως έσβησε έγκαιρα χωρίς να επεκταθεί.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 21.45 σε υπόγειο χώρο του νοσοκομείου και συγκεκριμένα στο δεύτερο υπόγειο, όπου βρίσκονται χαρτοκιβώτια και μηχανήματα.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, δεν υπήρξε κίνδυνος για τους ασθενείς ούτε και κίνδυνος επέκτασης σε άλλους ορόφους.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας που βρέθηκε επί τόπου, το νοσοκομείο θα επανέλθει άμεσα  σε πλήρη λειτουργία, ενώσημείωσε πως κανένας ασθενής δεν κινδύνευσε και ευχαρίστησε την πυροσβεστική για την άμεση παρέμβασή της.

Ωστόσο, λόγω προσωρινής αδυναμίας λειτουργίας του Ακτινολογικού τα νέα περιστατικά της εφημερίας κατευθύνονται βάσει σχεδίου σε άλλα νοσοκομεία.

Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από έναν χώρο αρχείων στο δεύτερο υπόγειο βοηθητικού κτηρίου, παραπλεύρως του κεντρικού κτηρίου του νοσοκομείου. Στο πρώτο υπόγειο έχει ακτινολογικά μηχανήματα και έχει επίσης εκκενωθεί ο χώρος από το προσωπικό του νοσοκομείου, όπως και ο χώρος των Επειγόντων Περιστατικών στο ισόγειο.

Το νοσοκομείο έχει εφημερία μέχρι τις 8 το πρωί του Σαββάτου.