Ύστερα από μία μεγαλειώδη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι ξέσπασαν μεγάλης κλίμακας επεισόδια από κουκουλοφόρους. Μία βροχή από μολοτόφ και πέτρες πυροδότησε την απάντηση των ΜΑΤ με χημικά.
Σημειώθηκαν λιποθυμικά επεισόδια και κρίσεις πανικού, ενώ φέρεται επίσης να έχει τραυματιστεί ο ιδιοκτήτης ενός περιπτέρου κοντά στη Βουλή.
Νωρίτερα ένα ποτάμι κόσμου ξεχύθηκε στους δρόμους ανά τη χώρα. Κοσμοπλημμύρα από νωρίς στο Σύνταγμα. Εκατοντάδες χιλιάδες διαδήλωσαν επίσης σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Καλαμάτα και άλλες μεγάλες πόλεις, με τους νέους να δίνουν δυναμικά το «παρών».
«Τρέχουν» παράλληλα και οι πολιτικές εξελίξεις, μετά και το πόρισμα – κόλαφο του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, το οποίο έκανε λόγο για σοβαρές παραλείψεις, λάθη και καταστροφή πολύτιμων στοιχείων, αφήνοντας όλα ανοιχτά για ευθύνες του κράτους, της Hellenic Train και της ΡΑΣ.
Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις στο Naftemporiki.gr.