Skip to main content

Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Αποκλεισμένο το κέντρο της Θεσσαλονίκης από τις 9 το πρωί λόγω του συλλαλητηρίου

Nick Paleologos / SOOC

Τα μέτρα που θα ισχύσουν αύριο

Από τις 9 το πρωί θα αποκλειστεί το κέντρο της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που είναι σε ισχύ ενόψει των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων για τα Τέμπη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, δεν θα επιτρέπεται η κίνηση οχημάτων, ενώ θα υπάρξουν και αλλαγές και στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων.

Συγκεκριμένα, θα υπάρξουν παρεμβάσεις (διακοπές- εκτροπές) της κυκλοφορίας στους δρόμους: Εγνατία, Αγίου Δημητρίου, Εθν. Αμύνης, Γ’ Σεπτεμβρίου, Τσιμισκή, Αγγελάκη, Καρ. Ντηλ, Βασ. Ηρακλείου, Αρμενοπούλου, Γρ. Λαμπράκη, Κ. Καραμανλή, Μοναστηρίου, Αγίων Πάντων, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. και όπου αλλού απαιτηθεί, ανάλογα με τις επικρατούσες κάθε φορά κυκλοφοριακές συνθήκες.

Μέχρι τις 6 το πρωί του Σαββάτου, θα απαγορευτεί η στάση και η στάθμευση σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμη

Μετρό Θεσσαλονίκης: Κλειστοί έξι σταθμοί την Παρασκευή από τις 9 το πρωί