Skip to main content

Άγιος Παντελεήμονας: Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. σε 7,8 κιλά κάνναβης

ΕΛ.ΑΣ.

Δύο συλλήψεις

Ένας 37χρονος Έλληνας κι ένας 29χρονος αλλοδαπός συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., μετά από διερεύνηση πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμων που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, πιστοποιήθηκε η δράση τους.

Περιπολούντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, εντόπισαν τους κατηγορούμενους εντός σταθμευμένου οχήματος στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Κατά τον έλεγχο, εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 κιλά και 875 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, διαχωρισμένα σε 4 νάιλον συσκευασίες.

Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Επιπλέον, σε έλεγχο εντός της οικίας τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 35,2 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, πλήθος νάιλον συσκευασιών και 1.130 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, με δικογραφία σε βάρος τους για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.