Skip to main content

«Αντεπίθεση» Μητσοτάκη μετά τις καταγγελίες για «χαριεντίσματα» – Θερμή χειραψία με Ανδρουλάκη

(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ο πρωθυπουργός χθες κατά την διάρκεια της συζήτησης για τις πυρκαγιές, στην Ολομέλεια της Βουλής ανακήρυξε de facto το ΠΑΣΟΚ, ως αξιωματική αντιπολίτευση

Μία ημέρα μετά τα βαριά «καρφιά» για «χαριεντίσματα του Αντώνη Σαμαρά  -«αντίπαλον δέος» του πρωθυπουργού τον τελευταίο καιρό- με τον Νίκο Παππα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται ότι πέρασε στην αντεπίθεση,  με «άνοιγμα» στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο πρωθυπουργός, κατά την εκδήλωση της ανοιχτής Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ αντάλλαξε  θερμή χειραψία με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, με τα χαμόγελα να μην λείπουν.

Τον ρόλο του ίσως έπαιξε το γεγονός -που δεν διέλαθε της προσοχής- ότι ο Κ. Μητσοτάκης χθες, κατά την διάρκεια της συζήτησης για τις πυρκαγιές  στην Ολομέλεια της Βουλής, ανακήρυξε de facto το ΠΑΣΟΚ  ως αξιωματική αντιπολίτευση, αποχωρώντας από την Ολομέλεια όταν ανέβηκε στο βήμα  ο Νίκος Παππάς, λέγοντας ότι δεν τον «αναγνωρίζει» ως εκπρόσωπο  του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως ο κ. Ανδρουλάκης, πριν την χειραψία, διεμήνυσε στον πρωθυπουργό κατά την ομιλία του στην Βουλή, να «ξεκαβαλήσει το καλάμι».