Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 68χρονος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της 4χρονης εγγονής του

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιόν τους, κατάχρηση ανηλίκων και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατ' εξακολούθηση

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός 68χρονου, που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την τετράχρονη εγγονή του, στη Θεσσαλονίκη.

Προηγήθηκε καταγγελία που έκαναν οι γονείς της ανήλικης στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν, οι πράξεις τελέστηκαν εντός του τρέχοντος έτους και συγκεκριμένα τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο έως τον Ιούνιο, διάστημα κατά το οποίο ο 68χρονος είχε αναλάβει τη φύλαξη της εγγονής του, τις ώρες που απουσίαζαν οι γονείς της. Το 4χρονο κορίτσι εξετάστηκε από ειδικό παιδοψυχολόγο.

Σε βάρος του 68χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιόν τους, κατάχρηση ανηλίκων και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο κι ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής που εστάλησαν για εργαστηριακή εξέταση.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα πρωτοδικών.