Skip to main content

Αργολίδα: 1.059 συλλήψεις και 873 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. το τελευταίο 9μηνο στη Νέα Κίο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΕΛ.ΑΣ.

Ελέγχθηκαν συνολικά 15.358 άτομα και 579 οχήματα

Συνεχίζονται οι στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας, καθώς και την πρόληψη των τροχαίων, σε περιοχές όπου διαπιστώνεται έντονη παραβατικότητα, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της ΕΛ.ΑΣ.

Προς την κατεύθυνση αυτή, στη Νέα Κίο Αργολίδας πραγματοποιούνται επιχειρησιακές δράσεις με τη συμμετοχή αστυνομικών εμφανούς και αφανούς αστυνόμευσης, από διάφορες Υπηρεσίες, λαμβάνοντας υπόψη τα τοπικά επιχειρησιακά σχέδια, με έμφαση σε περιοχές και οικισμούς όπου παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις τις επιχειρήσεις αυτές συνδράμουν και υπάλληλοι άλλων υπηρεσιών (ΔΕΔΔΗΕ, Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, Υπηρεσίες Δόμησης κλπ).

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των δράσεων αυτών το τελευταίο 9μηνο (Ιανουάριος έως 10 Οκτωβρίου 2024), ελέγχθηκαν συνολικά 15.358 άτομα και 579 οχήματα.

Προσήχθησαν 2.458 άτομα, συνελήφθησαν 1.059 άτομα για διάφορα αδικήματα, ακινητοποιήθηκαν 55 οχήματα και βεβαιώθηκαν 873 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, οι στοχευμένες αυτές δράσεις, που αποσκοπούν στην πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.