Skip to main content

Δολοφονία στην Κυψέλη: Βίντεο από την αιματηρή συμπλοκή – «Τον σκοτώσαμε γιατί μας κακοποιούσε» κατήγγειλαν τα ξαδέρφια του

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο 17χρονος ομολόγησε ότι ήταν εκείνος που κατάφερε τη θανάσιμη μαχαιριά

Σεξουαλική κακοποίηση καταγγέλλουν ότι είχαν υποστεί από τον 28χρονο ξάδερφό τους τα δύο αδέρφια, 17 και 19 ετών, τα οποία ομολόγησαν πως τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου το βράδυ της Δευτέρας στην Κυψέλη.

Ο 17χρονος και ο 19χρονος ισχυρίστηκαν κατά την προανάκριση ότι όταν ήταν μικρά παιδιά και ζούσαν στην Αλβανία, ο 28χρονος ξάδερφός τους τα κακοποιούσε σεξουαλικά.

Τις τελευταίες ημέρες ο 28χρονος είχε έρθει στην Ελλάδα, κάτι που όπως ανέφεραν, τους «ξύπνησε» άσχημες μνήμες, με αποτέλεσμα να του επιτεθούν.

Το χρονικό

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 17χρονος ομολόγησε ότι ήταν εκείνος που κατάφερε τη θανάσιμη μαχαιριά κάτω ακριβώς από τον λαιμό του 28χρονου.

Ο 28χρονος σύρθηκε μέχρι την Πατησίων, όπου έγινε αντιληπτός από περιπολικό που περνούσε από το σημείο. Διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Λίγο αργότερα, τα δύο αδέρφια μαζί με τη μητέρα τους μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης, όπου ομολόγησαν την πράξη τους και συνελήφθησαν.

Τα δύο αδέρφια, που είναι Αλβανοί με ελληνική υπηκοότητα, ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς ότι το θύμα τους κακοποιούσε.

Βίντεο ντοκουμέντο

Ο τηλεοπτικός σταθμός Open έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της συμπλοκής.

Το βίντεο κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας.