Skip to main content

Κακοκαιρία: Έρευνες για τον άνδρα που φέρεται να αγνοείται στην Αιτωλοακαρνανία – Καταστροφές και προβλήματα (φωτογραφίες)

(EUROKINISSI/ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΕΝΕΚΟΣ)

Στις έρευνες συμμετέχουν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής με 14 άνδρες, κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ και ομάδα συστημάτων μη επανδρωμένων αεροσκαφών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Πυροσβεστικής μεταξύ της Στράτου και της Λεπενούς, στην Αιτωλοακαρνανία, για τον εντοπισμό του 55χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να αγνοείται μετά τη σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή.

Στις έρευνες συμμετέχουν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής με 14 άνδρες, κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ και ομάδα συστημάτων μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, o 55χρονος εργαζόταν ως φύλακας σε εργοτάξιο. Όταν συνάδελφος του πήγε το πρωί στο σημείο διαπίστωσε ότι ο 55χρονος έλειπε, όπως και ολόκληρο το φυλάκιο, ενώ η περιοχή είχε μετατραπεί σε ποτάμι λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Υπερχείλισαν χείμαρροι

(EUROKINISSI/ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΕΝΕΚΟΣ)

Στο μεταξύ, λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την Αιτωλοακαρνανία και της υπερχείλισης χειμάρρων , έχουν προκληθεί προβλήματα στις περιοχές του Στράτου, της Λεπενούς και του Καστρακίου, στο Αγρίνιο, όπως επίσης στο Ρίβιο, στη Μαλεσιάδα, στους Αμοργιανούς, στην Πετρώνα και στο Μπαμπαλιό.

(EUROKINISSI/ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΕΝΕΚΟΣ)

Μηχανήματα των δήμων και της Περιφέρειας επιχειρούν συνεχώς για απομακρύνουν τα φερτά υλικά, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχθεί τέσσερις κλήσεις για απάντληση υδάτων.

(EUROKINISSI/ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΕΝΕΚΟΣ)

(EUROKINISSI/ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΕΝΕΚΟΣ)
(EUROKINISSI/ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΕΝΕΚΟΣ)

Διαβάστε ακόμη:

Κακοκαιρία: Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο – Πού θα χτυπήσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες