Skip to main content

ΕΛΑΣ: Διαψεύδει τα περί δυσλειτουργίας του ψηφιακού συστήματος επικοινωνίας μεταξύ υπηρεσιών της

EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσιεύματα περί «δυσλειτουργία του ψηφιακού συστήματος επικοινωνίας μεταξύ των υπηρεσιών του Σώματος» διαψεύδει η ΕΛΑΣ με ανακοίνωσή της, ξεκαθαρίζοντας ότι η επικοινωνία δεν έχει διακοπεί σε καμία περίπτωση.

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, τα οποία περιγράφουν δυσλειτουργία του ψηφιακού συστήματος επικοινωνίας των Υπηρεσιών του Σώματος, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι τα περιστατικά που αναφέρονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, επισημαίνεται «ότι η επικοινωνία μεταξύ των Υπηρεσιών δεν έχει διακοπεί σε καμία περίπτωση. Παράλληλα, σε ολόκληρη την επικράτεια, εξειδικευμένα τεχνικά συνεργεία βρίσκονται σε ετοιμότητα και επιλύουν άμεσα οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα μπορεί να προκύψει, διασφαλίζοντας τη συνεχή και απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ των αστυνομικών, χωρίς να επηρεάζεται η επιχειρησιακή τους λειτουργία».

«Η εξασφάλιση της ομαλής επικοινωνίας μεταξύ των Υπηρεσιών παραμένει σε υψηλό επίπεδο και αποτελεί κύρια προτεραιότητα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας» προστίθεται.