Skip to main content

Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου

EUROKINISSI

Στο δικαστήριο ήταν οι κατηγορούμενες μητέρα και αδελφή του θύματος, όχι όμως και η φερόμενη ως φυσική αυτουργός στη δολοφονία της κοπέλας

Διεκόπη για τις 7 Οκτωβρίου η δίκη για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου τον Οκτώβριο του 2021.

Κατηγορούμενες για τη στυγνή δολοφονία της άτυχης κοπέλας, η οποία είχε βρεθεί νεκρή και τυλιγμένη σε κουβέρτα,  με εμφανή σημάδια κακοποίησης στη μέση του δρόμου στα Πατήσια, είναι η μητέρα της, η αδελφή της και η σπιτονοικοκυρά τους.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, η σπιτονοικοκυρά του θύματος δικάζεται για ανθρωποκτονία, ενώ η μητέρα και η αδελφή της 23χρονης θα λογοδοτήσουν για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε ανθρωποκτονία με δόλο και όχι για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας τελεσθέν διά παραλείψεως, όπως αρχικά τους είχε αποδοθεί.

Παρούσες στο δικαστήριο ήταν η μητέρα και η αδελφή του θύματος, ενώ απουσίαζε η βασική κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία της άτυχης κοπέλας, η οποία ενημέρωσε το δικαστήριο ότι δεν έχει δικηγόρο.

«Τη θέλουμε εδώ.  Ζητώ τη μεταγωγή της από τις φυλακές», είπε η δικηγόρος του πατέρα του θύματος, Βούλα Δημητριάδου, με το δικαστήριο να κάνει δεκτό το αίτημά της και να διατάσσει τη μεταγωγή της κατηγορούμενης στην επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου, που ορίστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου.

naftemporiki.gr