Skip to main content

Χανιά: Συλλήψεις για το χαράκωμα μαθητή στο Εσπερινό ΕΠΑΛ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Και συλλήψεις γονέων

Αιματηρό σκηνικό στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Χανίων, το βράδυ της Δευτέρας, με θύμα 18χρονο μαθητή, τον οποίο εξωσχολικοί χαράκωσαν στο πρόσωπο, στη διάρκεια επεισοδίου, για άγνωστη για την ώρα αφορμή.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, όλα ξεκίνησαν όταν δύο εξωσχολικοί μπήκαν στο προαύλιο του σχολείου, την ώρα που βρίσκονταν εκεί και μαθητές, και κινήθηκαν επιθετικά κατά του 18χρονου. Ο ένας εκ των εξωσχολικών έβγαλε αιχμηρό αντικείμενο, με το οποίο προκάλεσε τραύμα στο πρόσωπο του μαθητή.

Αμέσως οι δράστες εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ άμεσα κλήθηκε η αστυνομία.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων για τις πρώτες βοήθειες, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του. Εκεί μετέβησαν και αστυνομικοί για να του πάρουν κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, από την προανάκριση των αστυνομικών αρχών, συνολικά συνελήφθησαν 8 άτομα ως εμπλεκόμενοι στο περιστατικό, 6 ανήλικοι και 2 ενήλικοι, αλλά και 6 γονείς των ανηλίκων, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας.

Οι 6 ανήλικοι μαθητές μαζί με τους γονείς τους αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα, ενώ οι δύο ενήλικοι που φέρονται να ενεπλάκησαν στο επεισόδιο αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Χανίων το πρωί της Τετάρτης.