Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έχασε το έμβρυο που κυοφορούσε η 34χρονη – Συμπληρωματική δίωξη στον οδηγό που παρέσυρε την οικογένεια

(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ)

Η κατάσταση του 37χρονου πατέρα και της 34χρονης μητέρας παραμένει κρίσιμη - Το 2 ετών παιδί τους νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Έχασε το έμβρυο που κυοφορούσε στον πέμπτο μήνα η 34χρονη γυναίκα, η οποία παρασύρθηκε με τον 37χρονο σύζυγό της και το 2 ετών παιδί τους από αυτοκίνητο την Τετάρτη, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Η εξέλιξη αυτή έγινε γνωστή από συγγενικό πρόσωπο της 34χρονης, μεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το ζευγάρι και το παιδί εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Η κατάσταση του 37χρονου πατέρα και της 34χρονης μητέρας παραμένει κρίσιμη και νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου, ενώ το 2 ετών παιδί τους νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Παιδοχειρουργική Κλινική.

Αναμένεται συμπληρωματική δίωξη σε βάρος του οδηγού

Μετά την απώλεια του εμβρύου, αναμένεται να ασκηθεί συμπληρωματική δίωξη εις βάρος του 46χρονου οδηγού, ο οποίος σύμφωνα με το κατηγορητήριο οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο οδηγός κρατείται ενόψει της απολογίας του στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Χθες Πέμπτη -και προ της παραπάνω εξέλιξης- ο εισαγγελέας πρωτοδικών απήγγειλε στον 46χρονο κακουργηματική δίωξη για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων», όπως επίσης για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ