Skip to main content

Hellenic Train για εγκλωβισμό γυναίκας σε πόρτες τρένου: Διερευνάται το περιστατικό – Προτεραιότητα η ασφάλεια των επιβατών

ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

«Βρισκόμαστε σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για τη γρήγορη διαλεύκανση του περιστατικού» τονίζει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της

Η Hellenic Train ανακοίνωσε πως ερευνά το περιστατικό που σημειώθηκε στον σιδηροδρομικό σταθμί Λιβαδειάς, όπου μία γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, παγιδεύτηκε στις πόρτες τρένου κατά την αποβίβαση.

«Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι διερευνά με προσοχή το περιστατικό που σημειώθηκε στον ΣΣ Λιβαδειάς, προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες και τα αίτια» ανακοίνωσε η εταιαρεία. Σύμφωνα με την Hellenic Train «δεν υπήρξε τραυματισμός».

Οπως τονίζει σε ανακοίνωσή της «η ασφάλεια των επιβατών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για εμάς. Γι΄αυτό εφαρμόζουμε αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας, το οποίο διασφαλίζει την τήρηση των υψηλότερων προτύπων ασφαλείας. Επισημαίνεται ότι δεν υπήρξε τραυματισμός».

«Βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για τη γρήγορη διαλεύκανση του περιστατικού» προστίθεται στην ανακοίνωση.