Skip to main content

Απόβαση διασημοτήτων στην Καλαμάτα για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ/INTIME

Κατέφθασαν ήδη οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς

Αυξημένη είναι η κίνηση στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας λόγω της προσέλευσης «υψηλών» προσκεκλημένων για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στο Costa Navarino στην νοτιοδυτική Μεσσηνία, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο νυμφεύεται την επί 10 ετών σύντροφό του την Μάιρα, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Από χθες έχουν ξεκινήσει να καταφθάνουν οι προσκεκλημένοι και, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, την Παρασκευή το απόγευμα έφτασαν στο αεροδρόμιο οι τέσσερις ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς της ομάδας που αγωνίζεται ο Γιάννης, οι οποίοι επιβιβάστηκαν σε βάν και μεταφέρθηκαν στην νοτιοδυτική Μεσσηνία.

Αναμένονται επίσης πολλοί μεγάλοι αστέρες του ΝΒΑ όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Γιούλιαμς και πολλοί άλλοι.

Η κίνηση αναμένεται αυξημένη και σήμερα τόσο σε πτήσεις λίαρ τζετ που θα καταφθάνουν όσο και απο ελικόπτερα που θα πάνε κατευθείαν στο Costa Navarino.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πολλοί από τους 200 περίπου καλεσμένους στον γάμο αποφάσισαν τις τελευταίες μέρες και έκαναν κρουαζιέρα στα νησιά του Ιονίου και από κει με σκάφη θα βρεθούν στον όρμο του Ναυαρίνου.

Πρόκειται για ένα τριήμερο γλέντι που θα ξεκινήσει απόψε με ένα pre-wedding party στο ξενοδοχείο της Μεσσηνίας, ενώ αύριο θα υπάρχει μία νιγηριανή τελετή καθώς ο Γιάννης θέλει να τιμήσει έτσι και την χώρα καταγωγής του.