Skip to main content

Πύργος: Εντολή εισαγγελέα να ερευνηθεί από την ΕΛ.ΑΣ. το φερόμενο χαστούκι γαμπρού σε νύφη

Παρήγγειλε τη συλλογή υλικού από το αρμόδιο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας, για να διακριβωθεί το ενδεχόμενο τέλεσης αξιόποινης πράξης

Το φερόμενο επεισόδιο κατά τη διάρκεια γάμου στον Πύργο Ηλείας, όπου, σύμφωνα με μαρτυρίες γαμπρός χαστούκισε στη διάρκεια του γάμου τους σε εκκλησία τη νύφη, όταν αυτή του πάτησε το πόδι, ερευνά η Ελληνική Αστυνομία, που ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το θέμα.

Άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν στο σημείο προκειμένου να επιληφθούν του συμβάντος και να διερευνήσουν το περιστατικό, ωστόσο κατά την άφιξή τους κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν κατήγγειλε περιστατικό βίας ή κάποιο άλλο αδίκημα.

Οι αστυνομικοί παρέμειναν στο σημείο και με τη λήξη της εκδήλωσης οδήγησαν το ζευγάρι στην τοπική αστυνομική Αρχή.

Ακολούθησε επικοινωνία με τον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος παρήγγειλε τη συλλογή προανακριτικού υλικού από το αρμόδιο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας.

Το σχετικό υλικό υποβλήθηκε στην εισαγγελική Αρχή προκειμένου να διακριβωθεί το ενδεχόμενο τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, η αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας αποτελεί προτεραιότητά της. Στο πλαίσιο αυτό, κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα, ώστε να διασφαλίζεται η προστασία των θυμάτων.