Skip to main content

Κολωνός: Θύμα της 16χρονης το παίζει ο 44χρονος – Τι υποστήριξε στην ανακρίτρια

Δηλώνει «σωματικά και ψυχικά ευάλωτος, λόγω ασθενείας του»

Απόλυτος ότι δεν βίασε το ανήλικο κορίτσι εμφανίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας ο 44χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος φέρεται να  ενεμεινε στην αρχική εκδοχή του: ότι δηλαδή δεν ήταν βιασμός αλλά είχε ερωτική σχέση με την ανηλικη.

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, η κοπέλα διατηρούσε σχέσεις με τον γιο του έως το Μάρτιο του 2024, ενώ περνούσε πολλές ώρες μέσα στο σπίτι τους.

Κολωνός: Προφυλακίστηκε για βιασμό της 16χρονης ο 44χρονος

Ο ίδιος στρέφεται κατά της 16χρονης δηλώνοντας «σωματικά και ψυχικά ευάλωτος, λόγω ασθενείας του, και υποστηρίζοντας: «όταν ο γιος μου της δήλωσε ότι χωρίζουν οριστικά, αποφάσισε να «πουλήσει έρωτα» και εγώ σαν  αφελής πίστεψα ότι με είχε ερωτευτεί μια νεότερη γυναίκα».

Κατά την απολογία του εμφανίστηκε ως “θύμα”, καθώς όπως είπε  η καταγγέλλουσα ήθελε να κάνει κακό στον γιο του και στη νέα  σύντροφό του, γι’αυτό και τον προσέγγισε.

«Στην κατάθεσή της ξεκινά ότι την απειλούσα ότι τάχα θα τη χώριζα από τον γιο μου και αυτό φέρεται να έγινε τον Ιούνιο. Αυτό είναι εντελώς ψευδές καθώς τότε ο γιος μου είχε ήδη σχέση με άλλη κοπέλα» φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος χαρακτηρίζοντας ανούσιες και αβάσιμες τις καταγγελίες της 16χρονης ότι την απειλούσε λέγοντας ότι ήθελε να κάνει κακό στον πατέρα της και την αδελφή της.

Επιπλέον όπως φέρεται να είπε, η 16χρονη δεν μίλησε για σχέση διότι φοβόταν την αντίδραση του πατέρα της.