Skip to main content

Κολωνός: Στον ανακριτή ο κατηγορούμενος για βιασμό 16χρονης

Φωτ. αρχείου: Nikos Libertas / SOOC

Πριν από την απολογία του στην 29η ανακρίτρια θα καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης του 44χρονου, ο γιος του, η σύντροφος του γιου του και η εν διαστάσει σύζυγός του

Στον ανακριτή οδηγήθηκε για να απολογηθεί ο 44χρονος, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ´ εξακολούθηση 16χρονης στον Κολωνό.

Πριν από την απολογία του στην 29η ανακρίτρια θα καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης του 44χρονου, ο γιος του, η σύντροφος του γιου του και η εν διαστάσει σύζυγός του.

Υπενθυμίζεται ότι η 16χρονη αποκάλυψε τι βίωνε σε φιλικό της πρόσωπο και στην συνέχεια στον πατέρα της, ο οποίος έκανε καταγγελία στην Αστυνομία που παγίδευσε τον 44χρονο.

Ο πατέρας κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος είχε προβεί τουλάχιστον 10 φορές σε κακοποιητικές πράξεις σε βάρος της 16χρονης κόρης του, παρά την θέλησή της, υπό καθεστώς απειλών και εκβιασμών, από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι πριν λίγες μέρες. Φέρεται να της έλεγε ότι θα κάνει κακό στην ίδια αλλά και στην οικογένειά της.

Ο κατηγορούμενος ο οποίος γνώριζε την ανήλικη μέσω του γιου του, εντοπίστηκε να περνά με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της 16χρονης, το βράδυ της Πέμπτης. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που τον παρακολουθούσαν, του ζήτησαν να σταματήσει για έλεγχο, εκείνος προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά είχε περικυκλωθεί από αστυνομικούς, οπότε και συνελήφθη.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 16χρονης στον Κολωνό: Οι απειλές του 44χρονου – Πώς τον συνέλαβαν οι αρχές

Βιασμός 16χρονης στον Κολωνό: «Είχαμε σχέση», λέει ο 44χρονος