Skip to main content

Βιασμός 16χρονης στον Κολωνό: «Είχαμε σχέση», λέει ο 44χρονος

Ο κατηγορούμενος σε δήλωσή του μέσω του συνηγόρου του αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται ισχυριζόμενος ότι διατηρούσε σχέση με την ανήλικη

Για φανερή σχέση κάνει λόγο ο 44χρονος ο οποίος κατηγορείται για βιασμό σε βάρος 16χρονης, πρώην συντρόφου του γιου του.

Ο κατηγορούμενος σε δήλωσή του μέσω του συνηγόρου του αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται ισχυριζόμενος ότι διατηρούσε σχέση με την ανήλικη.

«Με την καταγγέλλουσα διατηρούσα επίσημα και φανερά σχέση και μάλιστα αυτός ήταν και ο λόγος που χώρισα με την γυναίκα μου. Ουδέποτε απείλησα ή με οποιοδήποτε τρόπο εκβίασα την κοπέλα για να συνευρεθούμε.

Η σχέση μας μάλιστα ήταν φανερή και γνωστή σε πολλά άτομα του περιβάλλοντός μας και όλες μας οι συναντήσεις ήταν είτε στο σπίτι μου είτε και σε δημόσιους χώρους στον Κολωνό. Πράγματι η κοπέλα διατηρούσε σχέση στο παρελθόν με τον γιο μου και όταν χώρισαν με προσέγγισε και εγώ δυστυχώς ενέδωσα. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και περιμένω να φανεί η αλήθεια», αναφέρει στην γραπτή δήλωση του.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή.

Βιασμός 16χρονης στον Κολωνό: Οι απειλές του 44χρονου – Πώς τον συνέλαβαν οι αρχές