Skip to main content

Βιασμός 16χρονης στον Κολωνό: Οι απειλές του 44χρονου – Πώς τον συνέλαβαν οι αρχές

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Αύριο, Τρίτη, απολογείται στον ανακριτή

Σοκαριστικές είναι οι καταγγελίες για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό μίας 16χρονης από πατέρα φίλου της.

Τουλάχιστον 10 φορές καταγγέλει ότι έζησε τον εφιάλτη του βιασμού μία 16χρονη, μέσα στο αυτοκίνητο του θύτη της, σε ένα οικόπεδο στον Κολωνό.

Πρόκειται για έναν 44χρονο από τον κοινωνικό της κύκλο, αφού είναι πατέρας ενός φίλου της. Την οδηγούσε από τον Ιούνιο έως και τη σύλληψή του με τη βία στο οικόπεδο του Κολωνού και την ανάγκαζε να συνευρεθούν.

Την απειλούσε ότι θα κάνει κακό στην ίδια και τον πατέρα της και ότι θα κάψει το σπίτι της. Η ίδια είχε τρομοκρατηθεί, αλλά δεν άντεχε άλλο τον εφιάλτη. Είπε τα όσα γίνονταν στον πατέρα της και εκείνος ειδοποίησε την αστυνομία, που άρχισε την παρακολούθησή του.

Η σύλληψη

Αστυνομικοί τον εντόπισαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν έκανε βόλτες κοντά στο σπίτι της κοπέλας. Όταν κατάλαβε την παρουσία τους, προσπάθησε να διαφύγει, αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητό του και του πέρασαν χειροπέδες.

Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία του κατ’εξακολούθηση βιασμού και  ισχυρίζεται πως ό,τι έγινε ήταν «προϊόν συναίνεσης».  Έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί αύριο, Τρίτη. Ψυχολόγοι έχουν εξετάσει την κοπέλα και πιστεύουν ότι τα όσα περιγράφει είναι αληθή.

Η αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση του κινητού του τηλεφώνου, αλλά και του αυτοκινήτου, στο οποίο επενέβαινε. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, από όπου κατασχέθηκε το laptop του. Τα κατασχεθέντα έχουν σταλεί για εργαστηριακό έλεγχο.