Skip to main content

Κολωνός: Ατέλειωτος εφιάλτης για την 16χρονη, που την βίαζε ο πατέρας του φίλου της

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τουλάχιστον 10 φορές είχε κακοποιήσει σεξουαλικά την 16χρονη φίλη του γιου του, ο 44χρονος στον Κολωνό, σύμφωνα με το πατέρα του κοριτσιού.

Ο  ανδρας που συνελήφθη τελικά, βάζοντας τέλος στον εφιάλτη της 16χρονης, ασελγούσε εις βάρος της κατ εξακολούθηση, μέσα στο αυτοκίνητό του, σε οικόπεδο που χρησιμοποιείτο ως υπαίθριο πάρκινγκ, απειλώντας την ότι θα κάνει κακό στην ίδια και στην οικογένειά της.

Όταν, η ορφανή από μητέρα κοπέλα, μίλησε στον πατέρα της, άμεσα ο 44χρονος τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθησε από την Αστυνομία.

Επιχείρησε να διαφύγει

Το βραδινές ώρες της Πέμπτης προς Παρασκευή ο δράστης εντοπίστηκε να κινείται με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της 16χρονης.

Την στιγμή που τον πλησίασαν οι αστυνομικοί προς στιγμήν άλλαξε κατεύθυνση για να αποφύγει τον έλεγχο αλλά στην συνέχεια ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Η κοπέλα εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου ενώ υποβλήθηκε και σε ιατροδικαστική εξέταση ενώ θα γίνουν και εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στην συνέχεια στον ανακριτή. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί  στις 27 Αυγούστου.